Funktionsnedsatta är i minoritet och accepteras inte – Vänsterhänta är färre men accepteras

Mellan 4-7% utav Sveriges befolkning är vänsterhänta, ingenting som någon egentligen reagerar på nuförtiden, jag antar att det är för att det inte spelar någon större roll om du använder höger eller vänsterhanden när du käkar soppa. Det är ju självklart enligt mig att dessa personer som faktiskt är lite i minoritet ska bli accepterade.

De 12% i Sverige som går inom NPF har det desto svårare när det handlar om att bli accepterade. Borde inte den grupp som faktiskt är i minoritet vara den som är socialt missanpassad och de grupper som har mer än 10% utav den Svenska befolkningen vara något som ingen höjer på ögonbrynen åt?

Du är udda, annorlunda och luktar säkert illa med. Det är ju som bekant på det viset med oss som har någon form utav NPF, bölder och extremt hårväxt och en odör utan dess like. Detta stämmer givetvis inte, ok vissa har lite mera tveksam hygien än andra, men det har inte något med NPF eller att vara vänsterhänt att göra. Vi är ca 9.6 miljoner personer som bor i Sverige, 12% utav 9.6 miljoner är ca 1 miljon. Ganska många tycker jag, 

Hur kommer det sig att det inte går att acceptera denna ”lilla” grupp människor egentligen? Vad är det som är svårt med att se att vi alla är människor, oavsett hudfärg, nedsättning, upphöjning eller vad det än handlar om? Jag tycker det är ganska illa, ibland önskar jag nästan att jag vore vänsterhänt.

Livet hade kanske blivit enklare då.