Magsyran och oron inför fredagen är redan här

Bowling på fredag, magsyran är redan på plats

Jag ser fram emot fredagen väldigt mycket, efter jobbet är det dags för de världsberömda revbenen ifrån Larssons livs i Sexdrega, de ska sköljas ner med ett par burkar med möjliga %-tecken på, sedan ska vi ta en tur ner till stan för att bowla.

Kan verkligen inte förstå hur någon kan göra revben i den klass som de gör där ute mitt ingenstans.

Den sociala fobin börjar göra sig påmind

Jag har den senaste tiden undvikit det mesta som har med sociala sammanhang att göra, har känt att min mentala form har varit i sämre skick än på mycket länge. Har verkligen inte orkat. Fördelen är att jag känner mig ganska trygg med mina arbetskamrater, de är goda människor som inte gör mig något ont, medvetet iallafall.

Att attackera den sociala fobin i grupp är väldigt effektivt, då har man en trygghet, någon att luta sig tillbaka mot om pressen blir för tuff. Det är egentligen bara att försöka hitta något som kan ta hand om magsyran under resterande dagar utav veckan för att sedan hoppas att jag lyckas återhämta mig tillräckligt för att inte få ett totalt bryt på fredag. Magsyra, ångest och nervositet, jag känner mig verkligen lyckad just nu.

Revbenen är en bra morot

Det låter kanske konstigt, men att ha något som man längtar lite efter kan göra att det blir lite lättare att hantera.

Revben ifrån Larssons livs

Hur gör du när du ska gå emot din sociala fobi?

Alla hanterar stressen olika och man söker allt som oftast efter nya knep. Gör du något speciellt när du går emot din sociala fobi?

Dela gärna med dig.