Martin, 8, och Krystle Campbell, 29, är terrorns offer

Jag kommer ihåg 11 september 2001, reagerade inte speciellt mycket på det först då det alltid blåses upp lite för mycket i media. Efter några timmar insåg jag allvaret i det hela och det var fruktansvärt. När jag nu hörde talas om bomben i Boston, då reagerade jag på ungefär samma sätt. Vad är problemet? Ett par bomber som smäller i USA, det händer väl jämt och ständigt!

Efter en liten stund fattade jag vad som hade hänt, polletten ramlade ner.

Martin, 8, och Krystle Campbell, 29, är terrorns offer

Att läsa detta hemska på Aftonbladets hemsida gjorde lite extra ont när jag insåg att ett utav de hittils två offer var en pojke på 8 år. På bilden här nedan håller han i en ”skylt” som det står ”No more hurting people – Peace”.

Martin Richard 8 år död vid explosion boston maraton 2013

Det gör ont, väldigt ont att se att ytterligare ett barn drabbas utav vuxenlekar. 

Det finns inga ord som kan beskriva vad som hänt, jag och mängder med människor världen över är i chock. Det enda som är mer hemskt än detta inträffade är allt som händer med barn och även vuxna i andra länder som inte uppmärksammas utav media.

Fast vad hjälper det? Barnen får ändå inte leka mera.