Självhjälp – Lär dig hjälpa dig själv

Självhjälp - Lär dig hjälpa dig själv

äntligen börjar saker och ting komma på plats, några delar utav tourettebloggen.se är flyttade och korrigerade, mycket är dock kvar men det är sådant som man tar allt eftersom. Jag har öppnat upp en ny del som jag kallar för självhjälp.

Självhjälp är till för dig

Om  du har svårt att med vissa saker, då kan du till exempel använda SORK modellen för att strukturera upp problemet för att sedan kunna hjälpa dig se saker på ett annat sätt. Jag håller hela tiden på och lägger till nya saker där för att underlätta för dig och snart kommer du se en helt ny meny för att du enkelt ska kunna hitta dit.

  • Strukturera din ekonomi
  • Hur städar man en garderob?
  • Hur ska jag hantera mina papper?

Detta är bara några få utav många kapitel som är på väg.

Har du några önskemål på vad som ska finnas inne på Självhjälp? Kontakta mig då. Tourettebloggen.se finns till för dig och jag kommer göra allt jag bara kan för att skriva i ordning någonting som kan hjälpa dig.

Kolla in självhjälp beta versionen här