Sömnproblem och magsjuka – Härlig vecka det här

Jag verkar ha någonting emot mig just nu, Sömnproblem och magsjuka – Härlig vecka det här. Jag sover inte mer än 2-3 timmar per natt, lyckas nicka till en liten stund i soffan efter jobbet utav ren utmattning.

Jag försöker ta ut kroppen på dagarna, alltså vara aktiv och röra på mig. Bär relativt mycket saker och äter ingenting konstigt, alkohol håller jag mig nästan helt ifrån bara enstaka gånger per år vilket jag tycker är helt ok.

Depression, överaktivt huvud och tics

Jag har alltid haft dem, depressioner. Dock inte konstant, vissa perioder har jag i princip varit symptomfri. Mitt överaktiva huvud är däremot aldrig lugnt, aldrig någonsin. Detta i kombination med att jag ”nojjar” om allt hela tiden gör inte nätterna lättare.

Jag kan verkligen inte förstå hur jag ska gå till väga med detta, orkar inte med detta ständiga grubblande som upptar all tid. Just nu är det totalt kaos i huvudet och ångesten är inte snäll, det gör att jag tappar all lust till precis allt.

Bara för att få lite extra krydda på min lite mindre lyckade period åker jag även på magsjuka.

Medvind sökes!