Tourettebloggen.se 2.0 har landat

Nu har Tourettebloggen.se 2.0 lanserats

Vad är nytt?

Den största nyheten är givetvis utseendet på Tourettebloggen.se. Jag valde just detta utseende för att det finns en hel del guldkorn gömda här och var som jag kommer nyttja till att få till allt här till en riktigt smidig sida.

Några utav alla nyheter är:

Responsive design: 

Det innebär att sidan fungerar lika bra i alla enheter.
Dator, surfplatta och mobil.

Minskad laddtid: 
Det innebär att sidan laddar snabbare.

Massa nytt på igång:
Massvis med ny information är på väg, massvis. Många utav de äldre inläggen är på väg att korrigeras, finns lite stavfel här och var som driver mig till vansinne.

Lanseringen utav Tourettebloggen.se 2.0

Är något jag har planerat ett bra tag, nu är dagen äntligen här. Det kommer givetvis att finnas buggar, som det alltid gör men förhoppningsvis märker du inte av dem. Om du gör det,  Kontakta mig gärna. Jobbar vi tillsammans kommer övergången bli smärtfri.

Jag har varit lite under isen ett tag

Det har märkts här på bloggen, nu känner jag mig lite bättre vilket kommer resultera i en mängd intressanta inlägg som har varit på gång ett bra tag. Det har har varit väldigt svårt att fokusera på det eftersom min depression har varit lite extra hård mot mig det senaste. Det i kombination med allt annat har gjort det lite bökigt.

Nu avslöjas en utav mina hemligheter

Tourettebloggen.se kommer inom kort att öppna en webbshop, vad som ska säljas där är ännu hemligt men jag tror att du kommer att bli glatt överraskad. Detta var en utav nyheterna, det finns många kvar. Tro mig, nu händer det grejer.