Tourettebloggen.se fyller 500 inlägg

Tourettebloggen.se firar 500 inlägg

Idag fyller tourettebloggen.se 500 inlägg, eller 501 om man ska räkna med detta inlägget. Det kanske inte låter märkvärdigt med tanke på alla flitiga bloggare som skriver 5-10 inlägg per dag. Men för mig, projektstartaren #1 som faktiskt har vidhållit ett projekt under en längre tid.

När jag startade tourettebloggen.se trodde jag att det var precis som alla mina andra misslyckade bloggförsök, det med intensivt skrivande i 2 veckor för att sedan låta den glömmas bort. Men inte denna gången.

Jag var med om en totalkrasch för ett bra tag sedan, på bloggen alltså. Den gjorde att jag blev av med allt som jag skrivit, höll på att ge upp men kände att jag inte ville lägga ytterligare en sak i ”inte färdiga projekthögen”.

Nu sitter jag här och ler

501 inlägg sedan kraschen + mer än 30 sidor utav information. Det som motiverar mig är ni. Mina läsare, ni blir fler och fler och jag är otroligt tacksam för att ni tar er tid och läser det jag skriver.

Jag håller fortfarande på med massa bakgrundsarbete, det syns inte men kommer att märkas. Om du klickar runt kommer du se lite förändringar här och där som jag inte kommer att skriva ut här i bloggen innan jag är helt klar med dem. De syns ändå, bara du hittar det.