Tourettebloggen.se – Mer än bara en blogg

Tourettebloggen.se mer än bara en blogg

Jag hade en liten dialog med en läsare, en som brukar läsa antingen via mobil eller via bloglovin. Jag frågade henne vad hon tycker om den nya designen, positiv respons fick jag och sen fick jag även höra att det fanns mer på tourettebloggen.se än vad hon först trodde.

Detta är inte bara en blogg, jag delar även med mig utav massvis med information om bland annat:

  • Funktionsnedsättningar
  • Sjukdomar
  • Appar
  • Depression

Detta finns i menyn högst upp på sidan jämte loggan. Jag vet inte om du har missat det, om du har gjort det kolla gärna in och runt på sidan. Du kanske hittar någonting som faller dig i smaken, förhoppningsvis kan du lära dig någonting nytt vilket är ett utav målen med tourettebloggen.se

Tourettebloggen.se vill minska på fördomar och öka kunskapen

Om fler läser vad jag och många andra skriver (vi som vet vad vi pratar om) då tror jag att okunskapen minskar och även fördomarna med den. Det är skrämmande att många fortfarande har denna otroligt gamla syn på saker och ting.

Detta är inte böldpest, jag lovar. Om fler lär sig lite mer om vad det egentligen handlar om då kommer nog en hel del utan de personer med fördomar skämmas. Med all rätt, man är inte dum i huvudet bara för att man är ”annorlunda”.

Tourettebloggen.se finns till och med i bokform. Kolla in den här.