Biverkningar med concerta

Jag har drabbats utav biverkningar

Nu har det hänt, jag har märkt av biverkningar med Concerta. Det känns skönt att känna någonting utav denna medicin, tyvärr då en biverkning och sedan inget mer.

Concerta och biverkningar

Känner du av några biverkningar med concerta? Jag har drabbats utav en lite mera sällsynt variant, svettningar. Jag svettas, och inte lite. Man kan beskriva det som att jag numera kan kallas för Niagarafallet.

Nog för att det är lite varmare ute nu än tidigare, sommaren är ju på intågande och effekten utav detta är ju ofta sol och värme vilket är toppen på alla sätt och vis. Problemet ligger inte där, jag går ju inte riktigt omkring med pälsjacka på jobbet.

Idag har jag haft en del jobb där jag inte rört mig speciellt mycket. Har i princip stått stilla i 3 timmar (Ok, jag kan inte vara helt stilla) och gjort mycket enkla saker som inte kräver någon ansträngning alls. Ändå har det forsat svett ifrån mig, inte bara idag utan runt en vecka.

Först trodde jag att det berodde på min förkylning men den är som bortblåst dock är svettningarna kvar.

Biverkningar med concerta

Kan man stå ut med biverkningar?

Om det ”bara” är detta som jag råkar ut för, då kan det helt klart vara värt det. Om det tonar ner om ett tag, om det eskalerar då vet jag inte riktigt om jag skulle orka med det.

Det vore väldigt skönt om just Concerta skulle fungera, biverkningar får man ju räkna med. Även Alvedon och Ipren har ju en bunt biverkningar, det handlar bara om det går att stå ut med dem om det finns någon positiv effekt.

Svettas du utav Concerta?

Eller gjorde du det i början? Hoppas att detta är övergående. Det är ganska jobbigt att gå till jobbet nyduschad om man efter 15 minuter stinker svett (min deodorant verkar inte vara kompatibel med Niagarafalletsvett)