Blodtrycket var stabil – Imorgon ökas dosen

Jag var lite orolig att blodtrycket skulle ha förändrats lite för mycket, tack och lov var detta inte fallet. Nu kommer dosen att ökas och förhoppningsvis blir det någon forum utav resultat denna gång. Vågar dock inte hoppas för mycket, första ökningen är ju ändå bara ett litet steg.

Fungerar inte Concerta ger jag nog upp

Helt seriöst, då kommer jag aldrig mera att ta ett piller förutom de Alvedon som dimper ner i kroppen lite då och då. Har allt för länge fått experimentera med olika läkemedel och nu känner jag att det räcker, orkar inte med fler besvikelser.

Känner att jag är lite låg och orkeslös just nu, min förkylning sitter i, hostan börjar dock bli bättre och den borde väl försvinna nu snart. Är väldigt matt just nu och orkar inte träna trots att jag är motiverad till tusen, det vore verkligen helt underbart att få sätta igång nu igen och få må lite bättre fysiskt.

Det har blivit lite för många timmar framför datorn de senaste månaderna vilket jag börjar känna av. När jag har gjort färdigt de sista detaljerna här på bloggen kommer jag att ta mig en välförtjänt paus, inte ifrån bloggandet men ifrån allt grafiskt och kod pillande.

Detta är en kort arbetsvecka igen, om jag har tur. Torsdagen är ledig och Fredagen kan klämmas om jag har tur, blir några timmar övertid men det är helt klart värt det om man får en extra dag utav ledighet.