Concerta dosen kan ökas på måndag

Blodtryck innan ökningen

Jag har äntligen haft telefontid med min läkare om medicineringen. Dosen Concerta som jag får idag är den lägsta, det visste jag om men läkaren ville ta det säkra före det osäkra eftersom Concerta kan öka eller förvärra tics.

Detta är helt ok tycker jag, går det att undvika en ökning utav mina tics gör jag givetvis allt i min makt för att slippa en försämring.

Jag vill verkligen att Concerta ska fungera

På måndag är det dags att kolla blodtrycket, om det inte är någon förändring där då sa han att det är helt ok att öka upp dosen och förhoppningsvis då få effekt utav det hela. Om mitt blodtryck har fått en negativ höjning, då måste jag vänta tills det att kroppen har anpassat sig, efter det kan en ökad dos ges om det inte blir en allt för stor skillnad vilket kan medföra att jag helt enkelt måste byta medicin.

Min dos av Concerta kan ökas på måndag

Jag vill verkligen att Concerta ska fungera, har gått i allt för många år med mediciner som inte fungerat för mig och jag är väldigt trött på det. Det känns väldigt skönt att vara på rätt spår, kommer aldrig att glömma när efexor och remeron förstörde mitt liv. Allt det tack vare att en läkare inte visste vad han gjorde.

Nu har jag tack och lov ett fungerande team som arbetar på ett vettigt sätt tillsammans med mig. Det är otroligt stor skillnad på läkare och läkare, det är ett som är säkert.

Det är livsfarligt att bli felbehandlad

Jag har sagt detta många gånger, men det tåls att sägas fler. Läkares felaktiga diagnoser sänker oss, det är livsfarligt att gå till en läkare som inte kan sitt yrke. Om du går till fel läkare och säger, ”jag mår dåligt” då kan du i princip få ett helt apotek utskrivet och sedan inget mer.

Den dag du hamnar hos en läkare som inte ger dig medicin direkt utan hellre vill ta redan på lite mera om dig. Då har du kommit en bra bit på vägen. 20 minuter hos en läkare räcker inte för att h*n ska veta tillräckligt om dig för att kunna ge medicin.