Dricker du för mycket alkohol? Testa hos alkoholprofilen

Alkoholprofilen, testa dina alkoholvanor

Alkoholprofilen är ett smidigt sätt där du enkelt och helt anonymt kan testa dina alkoholvanor. Du kanske anser att den mängd du dricker är helt ofarlig men märker vid testet att du kanske borde dra ner en gnutta.

Det är inga problem att dra ner på sin alkoholkonsumtion om du inte har några problem med den, just därför kan det vara bra att testa på alkoholprofilen.

Alkoholprofilen är till för att hjälpa

Nu kanske du undrar varför jag skriver om just alkoholprofilen? Enkelt, jag skriver om mina egna erfarenheter och tankar gällande en hel del, just alkohol är något som väldigt många använder som medicin för att dämpa ångest och mycket annat. Andra dricker enbart för att de tycker det är gott och har inga problem med det.

Vem du än är utav dem kan det vara bra att ha lite koll på din alkoholkonsumtion. Jag testade själv och blev ”grön” vilket jag är nöjd med. Dricker väldigt sällan och hade blivit förvånad utav ett annat resultat än det jag fick.

ADHD och självmedicinering

Nu säger jag inte att det enbart är personer med ADHD som självmedicinerar, men väljer det eftersom jag själv är en före detta inom självmedicinering. Förutom ohälsosamma mängder alkohol var även amfetamin något som inte var helt främmande för mig. Har kommit ifrån detta för flera år sedan och längtar inte tillbaka.

Detta är givetvis mycket ohälsosamt och rekommenderas inte, det jag fick uppleva under dessa perioder önskar jag inte min värsta fiende.

Alkoholprofilen kan vara till hjälp för dig, om du är i riskzonen få kan du redan nu ta tag i detta innan du kommer till stadiet där du har hamnat i lite större problem än du borde.

Jag önskar dig allt gott och hoppas att du är en utav dem som hamnar på det gröna resultatet, du förtjänar att må bra.

Klicka här för att testa alkoholprofilen