Handen som gungar vaggan

Handen är inte kompis med bouleklot

Det har varit ganska lugnt ett litet tag nu med min hand, smärtan har varit minimal och i det stora hela har jag varit relativt nöjd och trott att nu har handen läkt. Sen blev det Onsdag.

Smärtan i handen är hög

Efter denna lugna och smärtfria period med handen kom detta idag som en total chock, eftersom jag springer omkring och bär saker hela tiden utan problem kan jag inte fatta hur några små bouleklot kan orsaka smärta.

Pallar och lådor, lätta och tunga det är vardag för många. Jag själv är en utav dem som kånkar runt på lite allt möjligt och mår bra utav det. Idag skulle jag hjälpa till och packa upp några förpackningar med bouleklot där Cissi skulle trycka en logo på väskan till dem. Allt fungerade toppen fram tills jag skulle börja plocka ur kloten ur väskan, de 3-4 första var inga problem, sen började det göra ont och handen svullnade upp.

Jag tror att jag kanske packade upp 30-40 väskor, inte fler och det har gjort riktigt ont efter det. Även om jag sitter stilla, handleden och tre fingrar hänger inte riktigt med. Otroligt frustrerande.

Handen gör ont

Att smärtan har varit frånvarande är ju riktigt skönt tycker jag. Har nästan vant mig vid att händerna sover på morgonen.

Smärtan idag har lärt mig en sak

Bouleklot är inte bra, bouleklot gör ont måste undvika bouleklot. Skämt åsido, det är tydligt att ett klot i den storleken inte är lämpligt för mig att hålla i. Kanske är storleken och tyngden kombinerat som inte riktigt passar ihop med handen efter sprickan.

De är ju ändå relativt tunga.

Nu ska jag inte gnälla mer, det hjälper ju ändå inte. Jag får börja med handträningen igen och tänka mig för lite extra nästa gång och även börja använda min handskena lite mera flitigt.