MK802II – ett fantastiskt hjälpmedel

MK802ii ett fantastiskt hjälpmedel

Jag har testat en hel del olika hjälpmedel där många utav dem har blivit ett totalt kaos för mig, medans andra har haft otroligt stor nytta utav dem. Nu har jag hittat något som är väldigt intressant, som faktiskt fungerar riktigt bra.

MK802II –  ett fantastiskt hjälpmedel

MK802II är en HDMI sticka som du sätter in i din tv, när den sitter i kan du efter lite enkla inställningar ha internet i din tv. Om du har använt en surfplatta eller en mobiltelefon med android kommer du att känna igen dig i detta då systemet är ”Android 4.0” och fungerar på samma sätt som en gigantiskt surfplatta. Om du har en stor tv då vill säga.

Att detta skulle vara ett hjälpmedel har väldigt mycket med kalendern att göra, vilket är fantastiskt. Jag sammankopplar min dator, mobiltelefon och tv med en och samma kalender för att jag enkelt ska få ha struktur över möten och andra saker som är inplanerat för mig.

MK802II - Ett fantastiskt hjälpmedel

Min kalender finns på bilden över

Jag tog en bild på min tv, kalendern visar några möten jag har inplanerade under Maj som jag skrev in i min telefon, detta synkroniseras automatiskt med min dator och tv vilket jag att samma kalender finns i tre olika enheter.

Om min sambo behöver veta vad jag har för mig om jag inte kommer hem ifrån jobbet, då kan hon enkelt kolla i kalendern.

Detta är ett utav mina hjälpmedel som används dagligen för att underlätta min vardag

Har du internet i din tv?

Använder du någon liknande funktion i din tv? Dela gärna med dig utav dina erfarenheter, ge lite tips och tankar på vad mer man kan göra med internet i tv:n för att kunna använda den som ett hjälpmedel.