Mors dag 2013 – Grattis alla mammor

Grattis på mors dag

Grattis på mors dag, något som många säger en gång per år. Är detta rätt eller fel? Jag är lite motståndare till dessa dagar, fast bara lite.

Älska mamma alla dagar inte bara på mors dag

Älska din mamma alla dagar, inte bara på mors dag, det tror jag att du gör ändå och eftersom jag har en hjärna som tänker lite annorlunda kan jag inte riktigt få till detta i mitt huvud att man ska ha en speciell dag där man ska fira en mamma.

Kvinnodagar, fars dag, mors dag och liknande känns lite tokigt. Men istället för att krångla till det, då ska jag försöka att fokusera på att man faktiskt kan ägna lite extra tid åt sin mamma en dag per år, hon förtjänar det efter alla år utav slit med mig som son.

Jag lever med ADHD, Tourettes syndrom, tvångssyndrom, social fobi och mångåriga depressioner, detta sedan barnsben. Ändå har min mamma varit där för mig hela tiden, gjort allt för att få mig att må bra. Du vet, precis som en mamma ska göra.

Nu ska jag och familjen åka till mina föräldrar och grilla, en sån där mors dag grillning (dubbel innebörd för dig som förstår dålig humor).

Nu önskar jag alla fina mammor en underbar mors dag, ni förtjänar det!

Grattis på mors dagPå denna bilden ser man min älskade mamma, min lilla mummu (98 år) och min älskade Cocos som jag saknar väldigt mycket.  En vacker bild på några utav dem som betyder mest.