Ökad dos Concerta men ingen tid att hämta dem – Hinner jag till apoteket imorgon?

En utredning betyder inte att du blir en pillertrillare.

Apoteket nästa, det försökte jag säga till mig själv vid ett flertal tillfällen förra veckan. Det fanns ingen möjlighet till att hämta mina nya mediciner, blev sjuk igen, förkylningar är inte roliga och man måste ta det lugnt för att snabbt bli av med dem. Annars kan det bli långvarigt och jobbigt.

Apoteket har lösningen – E-handel

Apoteket har lösningen för oss som inte hinner eller helt enkelt inte kan hämta våra mediciner själva. Då är det riktigt bra att de äntligen har tagit steget och öppnat deras e-handel. Det som är riktigt intressant är att deras shop har funnits ett tag redan men många har inte hört talas om det vilket är synd då detta är en fantastisk lösning för de som har lite problem med att ta sig till själva apoteket.

Den enda nackdel jag kan se är egentligen att vi som har problem med social fobi lätt kan kringgå själva apoteket nu när man kan beställa online. Det är lite därför jag drar mig för att själv beställa online, måste utsätta mig för detta om jag någon gång ska kunna övervinna detta moment som ibland kan vara otroligt krävande.

Apoteket E-handel – Har du provat?

Eftersom jag själv är skeptiker blir jag givetvis lite extra fundersam när det handlar om postens hantering utav mina mediciner, även detta kan vara en bidragande faktor till att jag undviker denna typ av online shopping, mediciner är ju viktigare att de kommer fram i tid än en komponent till min dator.

Har du testat Apotekets e-handel? Hur fungerade det för dig?