På måndag händer det – Kommer jag att klara det?

Måndag=nervös

Nu har jag bestämt mig, måndag är den dagen då jag ska gå emot något som skrämmer mig väldigt mycket.

Måndag utan min Adidasjacka

På måndag då kommer jag att gå till jobbet i en annan outfit än min vanliga.

Varje dag har jag på mig detta på jobbet:

  • T-shirt
  • Adidasjacka
  • Servicebyxa

Givetvis är strumpor, skor och underkläder inräknat.

På måndag kommer det att bli lite annorlunda.

  • En pike
  • Servicebyxa

Detta låter kanske konstigt

Varför skriva om vad jag ska ha på mig på jobbet? Jo, anledningen är att jag inte har lyckats ta av mig min svart/gröna adidasjacka oavsett hur varmt det har varit ute. Värmen har nästan knäckt mig, det har varit fruktansvärt varmt.

Detta i kombination med biverkningarna med min concerta har gjort att 10 minuter in på ett arbetspass ser ut som ett 5 timmars stenhårt pass på gymmet.

På måndag smäller det

Jag har börjat förbereda mig, bearbeta mina inre spöken och jag har bestämt mig, nu ska det ske.

Jag vet inte om det handlar om trygghet eller något annat, för jag lyckas inte ta av mig jackan. Det tar emot väldigt mycket.

En arbetskamrat frågade mig vad som skulle hända om de höll fast mig och slet jackan av mig, det kunder jag inte svara på för att jag inte riktigt kan se det framför mig. Jag tror dock att det skulle bli jobbigt, och troligtvis lite pinsamt.

På måndag ska det ske

Jag behöver detta, det börjar bli jobbigt och jag vill verkligen inte vara annorlunda. Tänk om man hade kunnat smälta in på alla sätt och vis, saker och ting hade varit mycket enklare då. På måndag kommer jag ett steg närmare.

Kommer jag att lyckas? Jag vill verkligen, orkar inte med detta mer. Det är väl bara att ta tjuren vid hornen och köra på antar jag.