RIP – Idag är det ett år sedan du dog

Vila i frid Cocos - RIP

Idag är det ett år sedan vi var tvungna att ta bort dig Cocos. Det känns fortfarande väldigt tomt, brukar ibland titta på bilder utav dig och tänker då tillbaka på våra busiga lekar. Våran favoritlek var att gömma mattes snusdosan vilket var otroligt roligt. Jag brukade ge henne Sagas dosa och hon tog den, sprang iväg ett par meter, la den på golvet och sedan la hon sig över den och låtsades inte om den nåt mera fram tills jag sa något till henne.

Saknaden är stor

Jag försöker få in i mitt huvud att du inte finns kvar, men det går inte. Du var min favorit.

RIP Cocos

Det är svårt, väldigt svårt att förstå. Men jag försöker.

Idag var tanken att vi skulle åka till din grav men det orkade vi inte med eftersom hela familjen är sänkt utav en rejäl förkylning, men till helgen åker vi till dig. Jag brukar inte gilla att lägga ut bilder på mig själv, är nämligen otroligt missnöjd med mitt utseende. Här är dock en bild där man ser lite utav mig och mer av Cocos, detta var 1 Maj 2012.

RIP CocosJag har sagt detta förut

Förstår inte hur ett djur kan påverka på detta sätt. Det är helt ofattbart och otroligt. Den glädje du gett oss kommer vi aldrig att glömma, du är fortfarande en del utav oss.