Sjuk igen – Förkylningar är inte roliga

När en man är förkyld

Sjuk, förkyld, hostar men mår bra

Sjuk, helt utmattad, hostar som bara den och är snörvlig, låter som en gammal whisky förtärare som rökt lite för många cigarrer men ändå mår jag bra. Det är en konstig känsla, ofta brukar jag bli som de flesta män som är förkylda: Döende.

Inte ens febern sänker mig.

Orken är helt borta dock, de två senaste dagarna på jobbet har inte varit roliga. Helt slut i kroppen, var till och med tvungen att sitta sista timmen under gårdagens pass vilket jag inte brukar göra vid dessa moment som det handlade om igår.

Sjuk och gällig – Det får man vara

Ja, jag gnäller men det är lagligt när man är sjuk. Är ju inte riktigt ensam om detta, många är riktigt sjuka just nu. Det är tyvärr väldigt tråkigt att man åker på en dunderförkylning precis när värmen har anlänt, går ju inte riktigt att springa omkring ute med kortbyxor och linne då.

Kamomillte och honung, ganska gott och kommer nog även att göra gott.

Tips med fina kurer mot förkylningar mottages gärna, lämna ett spår om du vet något som plockar bort irriterande hosta.

Nu är det soffläge som gäller, orkar inte sitta och skriva egentligen. Blir mer att planera uppe i huvudet.