Sleep as android – En bra lösning vid sömnproblem

Sleep as android

När ska man egentligen gå och lägga sig? Sleep as android får du svaret ger dig svaret.

Alarmklocka med sömnanalys

Sleep as android är en alarmklocka med sömnanalys som på ett behagligt vis väcker dig när du sover som lättast. Detta gör den genom att analysera bland annat när du ska gå upp på morgonen. Du kan få ett meddelande när SAA tycker att det är dags för dig att sova för att du ska få de antal timmar med sömn som du behöver.

Sleep as android

Sleep as android kan även hjälpa dig att

  • Spela in snarkningar/samtal
  • Visa dig sömngrafer för tidigare nätters förlorade sömntid.
  • Väcka dig med stegvis ökning utav volymen
  • Låta dig svara på ett enklare mattetal för att kunna stänga av väckarklockan

Många har svårt att planera dygnet

Jag är en utav väldigt många som har svårt att veta när det är lämpligast att gå och lägga sig. Har även stora problem med att veta när jag ska äta och planera vad det nu är jag ska göra. Om man lyckas få bukt på problemet med sömnen då kan det underlätta en hel del för resterande problem, om man är utsövd då fungerar hjärnan bättre och man får en hygglig chans till att kunna få en bättre livskvalitet.

Vakna utvilad med sleep as android

 

Visst vore det härligt om det fungerar? Om man kollar in bilden här över ser man massvis med intressanta saker som lockar och får iallafall mig att vilja prova, just därför laddade jag ner appen till min mobil och kommer att testa för att se om den håller löftet.

Prova på Sleep as android gratis under 2 veckor här

Har du provat denna appen?

Har du provat Sleep as android? Hur fungerade det för dig?

Då denna appen är för android enheter kan du som har en iPhone/windows phone inte prova. Känner du till någon motsvarighet till din enhet? Dela gärna med dig.