Slutkörd, trött och fundersam

Slutkörd, men snart är appen här

Är slutkörd, trött och fundersam just nu. Det har hänt en del grejer som jag inte riktigt vill gå in på men som påverkar riktigt mycket. Har inte haft någon lust eller motivation till något alls egentligen och dessa två dagar med ledighet som blev lite bonus har i stort sett inneburit soffläge för att kurera förkylningen som är lite halvjobbig.

Har mycket att säga

Väldigt mycket finns inom mig, några utav de saker jag håller på och planerar att skriva är riktigt tunga och kommer att suga musten ur mig totalt, det vet jag redan nu. Jag tror dock att det kan vara utav värde att bli slutkörd lite extra för att få fram det som jag behöver säga.

Jag vägrar ge upp, slutkörd eller inte

Försöker att inte avslöja för mycket av vad som är på gång här på tourettebloggen.se, det är mycket mer än du tror. En utav de delar jag jobbar på just nu är att göra en app som du helt gratis laddar ner och använder i din smartphone, appen gör att det blir mycket enklare för dig att navigera hit via mobilen, det ska ju vara enkelt. Onödigt att krångla till det i onödan nu när det börjar finnas en hel del att läsa här.

Måste få bukt på denna förkylning nu, orkar inte med att knapps orka sitta. Ja där kom det igen, gnället. Men jag bjuder på det!