Working nine to five – What a way to make a living

Nine to five they've got you where they want you

Working nine to five (I mitt fall sju till fyra) – Det vore väldigt härligt att någon gång faktiskt jobba just den tiden, att sedan kunna koppla av och ägna resterande tid utav dygnet på diverse aktiviteter.

Working nine to five – What a way to make a living

Jag arbetar heltid, som de flesta gör. Ingenting konstigt med det alls. Vissa jobbar kanske några procent mindre medan andra kanske kör ett par timmar extra, jag tillhör den sistnämnda skaran. När jag går hem ifrån jobbet tror många att jag inte gör speciellt mycket mer än att sitta vid datorn och leka lite, slösurfa och sådant. Javisst, det blir en del slösurfande men det är en del utav mina projekt.

Att sitta och skriva en blogg som inte hela tiden är personlig utan även en lättöverskådlig plats där man kan lära sig något nytt om funktionendsättning och sjukdomar är ingenting som är enkelt, många timmar går åt till att söka information, läser väldigt mycket om detta.

Förutom att jag försöker få min blogg att vara en bra plats att söka information har jag även väldigt många andra järn i elden. Detta är något som är vanligt för oss med ADHD, projektstartande. Jag har under åren startat otroligt många projekt där inte speciellt många har blivit färdigställda, nu har jag dock hamnat i ett läge där jag faktiskt lyckas komma lite längre.

Jag har till och med lyckats färdigställa flera utav mina projekt. Nine to five fungerar alltså inte. När jag kommer hem ifrån jobbet och sätter mig tar det ungefär 10 minuter (känns det som) innan månen är framme, tiden då man ska lägga sig är förbi sedan ett par timmar. Vid sänggåendet föds nya ideer och då försvinner sömnen och när morgonen sedan kommer då är det ju dags för nine to five igen.

måneNu har jag precis suttit och jobbat med flera olika projekt, dagens arbete har inte varit 8 timmar utan jag är nog snarare uppe i 12-13 timmar idag och imorgon kommer att bli likadant om inte mer. För mig är detta naturligt, andra orkar inte.

Nine to five fungerar inte på mig, men lika glad är jag för det.