E3 galan slukar mig – Helt fantastiskt

E3 galan slukar mig

Jag är en nörd, erkänner detta med stolthet då jag tycker att nörd är någonting positivt. Spel är något som alltid har lyckats fånga min uppmärksamhet och jag avnjuter i perioder olika spelserier på diverse konsoler.

Innerst inne är det Nintendo som gäller för mig men de senare åren har jag även fattat tycke för Xbox, detta är inte längre speciellt attraktivt då ”Xbox one” som presenterades på E3 galan verkar ha blivit lite för mycket övervakning och girighet.

Wii U på E3 2012

När Nintendo Wii U presenterades på E3 galan 2012 blev jag genast helsåld, åter igen har de lyckats med något nytt och känslan i denna konsol är fantastiskt men långt ifrån perfekt, precis som det ska vara. Om det fungerar perfekt, då försvinner charmen.

Tänk bara på de gamla hederliga NES spelen som man var tvungen att blåsa med jämna mellanrum för att kunna spela.

Varför skriver jag om E3 på Tourettebloggen?

Vad har egentligen E3 galan med min blogg att göra? Förutom då att jag skriver om min vardag  där inte allt hela tiden är funktionsnedsatt hamnar ändå spelkonsoler inom detta för mig då jag tenderar att sjunka in totalt i spel och slutar inte förrns jag är färdig, det är inte en gång jag har suttit 16 timmar i ett sträck förutom en toalettpaus lite då och då.

Wii u på E3

Just Wii u är något som jag vet kommer att ta upp många timmar, försöker dock jobba på att inte bli besatt för då kan jag inte sluta. Jag brukar köpa en konsol, ett spel och sedan spelar jag tills fingrarna blöder i princip. Sedan säljer jag min konsol och spelar inte på ett år eller två. Då köper jag en ny konsol och förhoppningsvis ett nytt spel.

Just E3 galan är något jag ser fram emot varje år, det är nämligen otroligt roligt att se utvecklingen och det ständiga kriget mellan Nintendo, Microsoft och Sony. Det är även otroligt roligt att läsa hur folk kommenterar om just ”sin” konsol, ofta blir det väldigt surt.

Jag är dock inte sådan, gillar du inte Wii u behöver du inte använda den. Svårare är det inte.

Sjunker du in i spelets våld eller lyckas du hålla dig ifrån det?