Förkortningar driver mig till vansinne

Vad betyder alla dessa förkortningar?

Jag blir väldigt trött ibland, du vet när en person som tror att denne är överlägsen alla andra bara för att kunskapen om ett par förkortningar finns där. Det är inte speciellt svårt att lära sig vad många förkortningar står för, problemet kommer dock i att lära sig vad det innebär.

Förkortningar bidrar till ökad röra i huvudet

Jag började för ett tag sedan med att ta tag i detta, mitt mål är ju som bekant att öka på kunskapen och med detta minska på okunskap. Jag har en del här på bloggen som heter förkortningar där jag har börjat lägga in diverse förkortningar med en beskrivning av vad de betyder, flera utav förkortningarna går även att klicka på för att komma till en sida som beskriver dem lite mera ingående.

Klicka här för att kolla in förkortningar

Du har möjligheten till att hjälpa till med detta. Längst ner på sidan kan du kommentera, om du undrar vad någon förkortning betyder eller om du vill dela med dig utav något som saknas får du väldigt gärna göra det,

Visst vore det härligt om flera lär sig att man inte är cool bara för att man vet att KBT står för ”Kognitiv beteendete terapi” utan att det coola kommer när du lär dig hur du ska använda det.