Gekås here i come – Nu är det dags igen

Nu är jag laddad, Gekås är ett toppenställe. Jag trivs ganska bra där trots butikens storlek och mängden galningar som armbågar sig fram.  Kommer det att bli några fynd?

Jag räknar med att ha med mig mindre pengar hem och det är inte speciellt svårt, brukar inte vara några svårigheter att hitta saker att köpa.

Gekås - Snart ses vi igen

Det som oroar mig är givetvis mitt problem med social fobi, ofta brukar det konstigt nog lösa sig där eftersom jag inte pratar med någon och alla är stressade och skiter i stort sett i vem det än är som springer omkring i affären. Mitt mål denna gång är att om jag ser Ola-Conny, då ska jag hälsa på honom och även försöka få en liten bild på honom och mig som man givetvis måste stoltsera med här.

Både Morgan och Ola-Conny är numera relativt kända, varför vet jag inte. De bidrar inte med något speciellt förutom magvärk varje gång man ser ”En stark resa” eftersom det brukar bli lite pinsamt.

Gekås och KBT

Gekås är ett riktigt bra ställe att utöva KBT på, för när du är där då har du inte speciellt mycket att välja mellan. Antingen stanna eller gå, om du går då får man en extra liten osynlig fjäder i den egna självhatarhatten som man verkligen inte vill pryda med ytterligare en påminnelse.

Nu ska jag knocka kudden, hoppas på en god sömn. Ses vi på Gekås imorgon? Jag räknar med att vara där vid 9 tiden, om du är där och känner igen mig. Säg gärna hej.

Om du inte vet hur jag ser ut, då blir det lite svårare att lösa, alternativet är att du letar upp bilden som finns här någonstans på bloggen.

Nu ska drömmarna handla om Gekås, det lät inte speciellt bra. Ska försöka att inte fokusera allt för mycket på morgondagen under natten, det brukar bara bli jobbigt då.