Halsbränna, stress och oro

Halsbränna, ta semester du med tack.

Hur kommer det sig egentligen att man är stressad och får halsbränna utan att ha någonting att vara stressad över? Jag är alltid uppe i varv, totalt kaos i både kropp och knopp.

Det finns verkligen inget sätt för mig att kunna koppla av, om jag har besök eller besöker någon då är det verkligen fullt ös på mig hela tiden. Lite som när en 5 åring verkligen verkligen verkligen vill visa dig något.

Precis på det sättet fungerar jag med, fast skillnaden är att jag är en klump på 110 kg som helst inte ska sitta i någon annans knä och sjunga vaggvisor eller peta dem på näsan för att få uppmärksamhet.

Detta är något som brukar bidra till ökad halsbränna hos mig vilket är otroligt jobbigt, fast det vet ju alla som har halsbränna ofta att det inte är någon höjdare.

Snart är semestern här – Försvinner halsbrännan då?

Jag börjar bli lite trött på att hela tiden ha något som strular med kroppen eller huvudet, är det inte halsbränna krånglar sömnen. Sen att jag är en utav de lyckliga som inte kan sova när det är fullmåne ser jag bara som en bonus.

Min semester börjar snart, ser fram emot detta väldigt mycket. Vi har inte planerat in speciellt mycket, en liten tur bara resten utav tiden ska vi försöka fokusera på vattenkrig och glassätande av rang, en och annan grilltur hoppas jag även på. Dock måste jag bli av med halsbrännan, klunka samarin och diverse tuggtabletter är ju inget alternativ.

Remiss till ortopeden

Jag pratade med handenheten idag, berättade om mina problem som jag fick efter boulekloten. Hon tyckte att det är dags för en röntgen, måste se om det är någon nerv som strular och då kunna få bukt på det. För nu börjar det bli riktigt jobbigt, mina händer sover mer och mer. Har till och med börjat tappa saker, skämtar dock bort det hela för jag inte vill visa hur dåligt jag mår av att tappa en tom burk.

Nä nu får jag sluta upp med detta negativa.