Imorgon är det dags

Imorgon händer det

Nu har dagen äntligen kommit, nu händer det. Jag börjar känna viss nervositet och oro inför detta ”avtäckande” eller vad man nu ska kalla det. Projektet som kommer att ”släppas fritt” imorgon är något som jag och två otroligt duktiga personer har jobbat med under några månader och nu är det äntligen dags. Imorgon är dagen här.

Imorgon är dagen D – Då behöver din hjälp

Du vet precis hur det är, att vilja visa något utan att få göra det.

Eftersom internet är ett fantastiskt ställe när det handlar om att sprida information finns det här en möjlighet för mig att be dig om hjälp med att sprida detta som kommer att lanseras imorgon. Det kommer förutom en hemsida släppas två andra sidor, en utav dem på facebook där du väldigt gärna får hjälpa till genom att både gilla och dela.

Imorgon får du gärna gilla på facebook

Jag vill verkligen visa dig allt redan nu men jag får ge mig till tåls och hålla mig ända tills imorgon, det är inte många timmar kvar av dagen vilket gör att jag inte behöver ”lida” speciellt länge till för att få visa dig detta.

De sista timmarna = hårt arbete

Inför morgondagen kommer jag givetvis att få jobba ganska hårt med att färdigställa de sista detaljerna, men hårt arbete under press är något som passar mig som handen i handsken. Det känns nästan lite som dagen innan julafton, du vet när man var barn och tiden gick otroligt långsamt den 23é då man hela tiden gick omkring och tänkte imorgon för att sedan drabbas utav allt för tidigt uppvaknande och otroligt långa timmar fram tills 15:00 då ljuset tänds och förväntningarna var högre än någonsin.

Nu önskar jag dig en god natt och hoppas att du tittar in imorgon och även hjälper mig att både gilla och dela, det skulle göra mig otroligt tacksam. Ses imorgon bästa du.