Jag gjorde det

Jag lyckades, jag gjorde det. Helt otroligt, jag gjorde det. Det är en stor sak för mig och troligtvis en ganska liten sak för dig, men att inte ha på sig en mer kläder än nödvändigt är en stor seger, en rejäl vinst.

Jag gjorde detIdag var det piké som gällde för mig

Piké och mina fina arbetsbyxor, det kändes otroligt bra. Idag var det även övertid som gällde, körde över ca 4 timmar och lyckades ha en normal kroppstemperatur hela passet.

Vad är nu nästa steg? Det vet jag inte riktigt än, det enda som räknas är att jag gjorde det.

Krångel med min uppkoppling

Min bredbandsleverantör gillar att krångla med mig, gårdagen var inget undantag vilket visade sig när det inte blev något inlägg alls. jag kan bara säga detta, lita inte på bredbandsleverantörer som har konstig reklam på tv, reklamen ljuger ofta och även i detta fall.

Imorgon kommer troligtvis uppkopplingen att sköta sig och då blir det lite enklare att skriva ett vettigt inlägg.

God natt på dig.