Midsommar – Ska du dansa idag?

Nu är det midsommar igen

Nu är det alltså dags för dagen jag inte förstår mig på. Midsommar är för mig en gåta, och inte en sådan som man kan räkna ut ett vettigt svar på. Jag har nog egentligen aldrig firat detta på något speciellt sätt, förutom en gång då jag gick ”all in” med både nubbe och heltaskig sång.

Jag brukar undvika båda, jag och ”klar” alkohol eller sång är något som enbart får mig att må otroligt dålig, lever ju redan med depression och vill inte göra något som kan spä på med ännu mera lidande.

Sill och färskpotatis och en näve jordgubbar är något som helt klart placeras på insidan utav munnen, fast det försöker jag göra vid fler tillfällen än just midsommar.

Årets midsommar firas med ny frisyr

Jag fick ett infall, ny frisyr. Det blev helt ok, kanske inte passar mig men det är ändå rätt roligt att ha något annorlunda än det sedvanliga okammade håret eller helrakade huvudet.

Nu får du alltså se något ovanligt, jag lägger ut en bild på mig. Mitt nylle har jag inte ens gjort suddigt, lite svårt att göra men jag bjuder på det.

Dansa runt min midsommar frisyr

Jag önskar dig och de dina en fantastisk midsommar, om du håller dig ifrån nubben och annan dryck som kan ge lite skallebank imorgon rekommenderar jag att du går upp lite extra tidigt för att storstäda imorgon. Högt ljud och massa bra musik på opassande ljudnivå kan vara kul. Fast det känns onödigt att gå upp extra tidigt en dag när man är ledig bara för att retas.

Social fobi och midsommar

Fungerar det bra för dig att vara ute och dansa kring stången och ha roligt med massa människor, eller klarar du heller inte av det? Social fobi hindrar mig, för även om jag skämtar om att jag inte bryr mig finns ändå en inre önskan om att faktiskt en dag kunna fira detta ordentligt tillsammans med min familj.

Just nu känner jag lite som Homer, kan inte någon annan göra det istället?

Homer Simpson - Min guide