Nya projekt och kaos i huvudet

Hemliga projekt?

Nu börjas det igen, projekt. Som du säkert vet håller jag alltid på med en del olika projekt för att inte bli tokig utav allt ADHD-kaos som finns i mig.

Jag har haft en bloggsvacka

Det har varit väldigt tydligt, har skrivit lite mera sällan men det är inte för att jag har tröttnat, snarare tvärtom. Jag har otroligt mycket att säga, och kommer fortsätta att göra det länge. Tro mig.

De projekt som jag håller på med är ju givetvis hemliga eftersom flera utav de saker jag startar rinner ut i sanden och fler fjädrar i hatten gällande misslyckade starter vill jag inte pryda min mössa med. Därför väljer herr moi att inte visa innan det är färdigt.

reWrap lanserades förra veckan, detta har tagit mycket tid och jag är långt ifrån färdig. Nu börjar det svåra arbetet, och även det roliga.

Projekt och funktionsnedsättning

Jag brinner verkligen för detta med funktionsnedsättningar. Inte själva grejen med att ha en nedsättning utan snarare att kunna dela med mig utav mina egna tankar gällande dem. Inte för att jag själv är någon speciellt kunnig person, försöker istället se saker på ett annat sätt än många andra och flera mail har ramlat in där någon har skrivit att de själva har fått ökad förståelse för varför vissa saker är som de är.

Vi med ADHD, Tourettes syndrom, tvånssyndrom och andra former utav funktionsnedsättningar fungerar inte som alla andra gör, det är ingen ursäkt och jag kommer aldrig någonsin att använda mina funktionsnedsättningar som en ursäkt om jag behandlar någon illa.

Vi bär alla ansvar för vårt eget handlande. Många utav mina projekt handlar om just funktionsnedsättningar, några utvalda utav mina läsare har fått se en del men långt ifrån allt.

Jag har fått skrota en del utav mina projekt, eller rättare sagt lagt dem på is eftersom jag var väldigt nära ett sammanbrott för ett tag sedan. Det blev för mycket, nu när jag har fått rensa lite i huvudet har även tankarna om en hel del förändrats.

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något

Detta är något som jag har börjat säga oftare. Det är bara för att jag själv måste lära mig att det fungerar inte att göra allt ensam. Men om jag lyckas få en enda person att ändra sina tankar och genom det behandla en person som har en funktionsnedsättning på ett annat sätt, då har jag ju redan lyckats.

Mitt nya projekt

Detta kanske låter konstigt, men ingen kan göra allt är faktiskt ett nytt projekt. Lite svårt att förklara i dagsläget, vill bara göra dig lite nyfiken. För hur man än vrider och vänder på det är jag en sådan som måste ha massa att göra hela tiden, annars blir det otroligt jobbigt.

Nu jobbar jag vidare med att ta mig ifrån några jobbiga moment som håller på och spökar för tillfället, det ska gå. Imorgon är det måndag och jag känner att efter denna långhelg är jag redo för en ny vecka. Underbart.

Nu blir det film, tack netflix för att du finns.