Ola-Conny var nog ledig idag

Ola-Conny var nog ledig idag

Min vanliga otur, när jag äntligen är taggad och har ett humör som faktiskt inte är uruselt, då verkar det som att Ola-Conny är ledig. Jag hade verkligen ställt in mig på att träffa honom, eller springa på honom och få mig ett gott skratt igen.

Det vore trevligt att träffa honom, tycker nämligen att han verkar vara en go snubbe om än lite udda. Men det gör väl ingenting? Jag är lite udda med brukar det sägas.

Ola-Conny, nu i brödform

Jag äter inte bröd speciellt ofta, var väldigt nära att köpa en limpa idag dock. Jag är inne i en ”Gekås crew” period just nu och det är svårt när man ser en limpa med Ola-Conny, mina knepiga tankar får mig givetvis att tänka att de kanske har gjort bröd utav honom eftersom han inte jobbade idag när jag var på Gekås.

Förhoppningsvis är detta ett vegetariskt bröd som de flesta andra limpor. Men man vet ju aldrig, nu är jag jobbig men det är lite på det viset i min grubblarskalle.

Ola-Conny, nu i brödform

Gekås har expanderat

Jag såg en ny avdelning idag igen, det är ganska vanligt att det tillkommer nya delar i den byggnaden, förstår inte riktigt hur de lyckas med allt om jag ska vara ärlig.

Butiken sväljer ännu mera människor nu än tidigare, det är en stor fördel för mig och min sociala fobi. Samtidigt är det en stor nackdel, jag får inte lika stor press på mig att övervinna mina problem eftersom det finns massvis med gömställen där det är helt folktomt.

Dagen har varit väldigt lyckad, även fast Ola-Conny verkade vara ledig. Han jobbar förhoppningsvis nästa gång jag åker dit och då ska det utan tvekan bli en bild, om han inte skallar mig såklart vilket han förhoppningsvis inte gör.

Man kan aldrig veta, Ola-Conny kanske är en riktigt sur och våldsam person som jobbar med bröd enbart för att få utlopp för sina aggressioner eller för att träna på sitt tålamod.

Har du träffar Morgan eller Ola-Conny?