reWrap lanseras i Sverige

reWrap Sverige är nu lanserat

Nu äntligen finns reWrap i Sverige. Hur kan jag säga äntligen? Jo, eftersom jag har vetat ett relativt bra tag att detta är på intågande, då jag arbetar tillsammans med ägarna till reWrap Sverige.

Vad är reWrap för något?

reWrap är en produkt som är framtagen i Nederländerna utav en otrolig person som heter Juliaan Bol. Han sökte efter en produkt som följde hans krav på miljö. Då han inte fann någonting som kom i närheten utav det han eftersträvade valde han att istället ta fram detta själv.

Efter hårt arbete och mycket forskande har han lyckats ta fram reWrap som är en 100% biologiskt nedbrytbar produkt, alltså en produkt som inte lämnar några spår i naturen.

I Nederländerna har detta blivit stort och nu äntligen kan jag säga att ett utav mina projekt har varit att arbeta tillsammans med bland annat Juliaan för att kunna lansera detta i Sverige.

Thomas Eklund är stjärnan som valde att ta sig an reWrap i Sverige med förhoppningen om att även vi Svenskar ska bli ännu bättre på miljö.

Thomas har arbetat otroligt hårt med detta och jag är stolt över att kunna få vara med i detta, även om min roll är obetydlig.

Fantastiska produkter

Nu vet du att det handlar om miljö, själva produkten då. Vad är det?

Jo, mobilfodral, iPad fodral och laptop fodral.

reWrap finns nu i Sverige

 

Hjälp mig att nå ut till flera

Hjälp mig att sprida reWrap, du kan göra det på flera olika sätt.

Sedan finns det mest beprövade utav alla metoder för att sprida nyheter, prata med en vän.

Jag kommer inom kort att ha en tävling där priset kommer att vara en valfri produkt ur reWrap katalogen, om du inte redan hunnit köpa då håller jag tummarna för att just du ska vinna.

Detta fantastiska fodral är inte bara snällt mot miljön, det är även något som både dina ögon och händer kommer att gilla. Givetvis skyddas din mobil, dator eller platta samtidigt som du ger den snygga kläder.