Slutkörd – Denna veckan knäcker mig

Slutkörd är nog det bästa ordet jag kan använda just nu, denna veckan har sugit musten ur mig totalt.

Det har egentligen inte varit något speciellt på jobbet, lite skillnad med arbetsfördelningen under semester vilket är standard på rätt många arbetsplatser.

Problemet är att sömnen har börjat strula igen, eller börjat och börjar. Det har ju aldrig slutat.

Slutkörd men glad

”Min” postis gjorde mig glad idag, fick träffa en person som jag tyckte verkade vara väldigt intressant och hoppas att det blir flera möten mellan mig och denne. Nu är jag helt slutkörd, sömnen har inte uteblivit helt tack och lov, men tillräckligt för att jag ska känna av det.

Nu är jag även inne i en period där mina tics har blivit lite värre, det kanske är dags för den obligatoriska ”byta ticsen” perioden igen?

färdigställande av projekt

Jag fick givetvis ett par projekt att arbeta med, tack och lov är det sådana små grejer som inte tar mer än ett par dagar att lösa. Det är därför stiltjen har hägrat här på bloggen, har försökt fokusera på att göra klart dem för att sedan kunna ägna tiden åt något annat.

Snart är de sista detaljerna klara här på bloggen, tyvärr har det tagit lite längre tid än jag planerade ifrån början. Det är dock inget ovanligt, tidsoptimist är mitt andranamn.

Nu är det dags att knocka kudden, denna helgen behövs verkligen. Måste få vila upp mig rejält nu annars blir det jobbigt.