Medicinera dig – För andras skull

En utredning betyder inte att du blir en pillertrillare.

Varför ska man medicinera? Jag anser att medicin är till för att hjälpa dig när du mår dåligt, annars finns det väl ingen anledning till att knapra piller?

Finns det någon anledning till att medicinera för någon annan?

Om någon bönar och ber, snälla börja medicinera du är ju sjuk och behöver medicin. Helt ok anledning, om det finns en välvilja bakom detta.

Däremot, om du får höra någon säga till dig ”Du är mycket bättre på medicin, du är dig själv då” – Då blir jag lite tvär.

Nu kan jag givetvis inte generalisera utan enbart använda mig själv som referensmall

När jag äter medicin försvinner en del utav mig, nu handlar det inte om Alvedon och liknande utan antidepressiva mediciner och andra typer utav medicin som används för att t.ex lugna ner en själ som är ”wild and crazy” –

Det finns inte tillräckligt mycket fördelar med medicinen jag ätit hittills för att jag skulle vilja byta bort den delen utav mig som faktiskt försvinner utav dem.

Att medicinera eller ejDu som följer mig vet att jag är en förespråkare för medicin, om den används på rätt sätt.

Fel sätt är om personen ifråga inte vill äta medicin men ändå känner sig tvingad för att omgivningen tycker att det kanske skulle vara lättare för dem att hantera mig.

Nu handlar detta inte om barn utan om vuxna, jag anser att jag med mina 32 år är relativt vuxen och om det är någon som inte orkar med mig och mitt sätt då är det inte svårt att göra något åt det.

Du behöver inte umgås med mig, svårare är det inte.

Jag kommer inte att sakna en person som ändå bara vill medicinera bort den personen som jag faktiskt är.

Även jag kan låta lite tvär och bitter ibland, idag är en sådan dag.

Det finns nämligen ingenting som är värre en någon som försöker använda stora ord och lägga in dem i en lång mening som inte har något samband och är helt ologisk.

Att medicinera för någon annan är något som jag aldrig tycker att du ska göra. Ok, det kan vara olika ifrån fall till fall men i just mitt och många i ”min” situation behöver inte äta någon medicin för att kunna leva ett drägligt liv.

Att jag skulle vilja dra ner på mitt tempo är inte något jag vill göra, allt som händer uppe i huvudet skulle vara skönt att kunna pausa men nu kan jag inte det och då är det helt enkelt härda ut som gäller.

Om någon annan skulle ta skada utav mitt beteende då är det en helt annan sak.