Mina vårdkontakter – Snabbt och enkelt

Mina vårdkontakter

Är du, precis som jag en person som drar sig in i det sista när det gäller att kontakta vården? Det kan handla om tidsbokning eller om du vill ha koll på dina mediciner.

Mina vårdkontakter är hjälpen för oss

Det är otroligt enkelt att virra till det med recept, nu kan man via bank id/e-legitimation logga in direkt till mina vårdkontakter och genom den sidan få mer koll på hur det ser ut med både besökstider och statusen på ditt recept.

 

Mina vårdkontakterDet  du behöver göra är att gå till mina vårdkontakter och logga in, antingen via din dator där du använder bank id eller någon annan form utav e-legitimation.

Om du väljer att använda din mobil kan du logga in med mobilt bank id.

Det finns stora fördelar med denna sida, förutom att den är öppen dygnet runt finns möjligheter till att boka eller avboka de tider du har registrerade.

Om du bor i Uppsala län kan du till och med få tillgång till din journal.

Vi som inte bor där får nöja oss med ett lite smalare utbud utav tjänsten som förhoppningsvis kommer att byggas ut och förbättras hela tiden.

Inga fler besvikna besök på apoteket

Jag kan bara se till mig själv när det handlar om de gånger man har varit på apoteket för att hämta ut diverse mediciner för få kalla handen eftersom receptet är antingen utdaterat eller använt.

Att kunna beställa nytt recept på via mina vårdkontakter är en stor frihet där inlärningströskeln inte är speciellt stor och möjligheterna till ett enklare liv för oss som har problem med att ta kontakt med vården.

Använder du mina vårdkontakter?

Jag har precis hittat tjänsten och kommer utan tvekan att använda den till mina ärenden.

Hur är det med dig? Använder du dig utav mina vårdkontakter eller sköter du dina ärenden direkt med telefonen?

Mina vårdkontakter

 

 

 

 

 

 

 

Underlätta för dig själv, kolla in mina vårdkontakter.