Semester 2013 inleds med fantastiskt väder

Semester

Min semester har anlänt, nu finns äntligen tid att göra allt det som jag inte hunnit med.

De tre veckor som jag har framför mig ska innehålla en hel del, dock har jag planerat in det relativt smart i år. Till skillnad ifrån tidigare semester då saker ofta brukar bli kaos eftersom allt för mycket vilja finns.

Semester – vecka 1

Under denna första vecka kommer jag att hantera allt som har med måsten att göra, inräknat i detta är lite omorganisering i lägenheten.

Jag tänkte försöka få bättre ordning bland alla mina papper vilket känns som ett otroligt stort projekt, men det spelar ingen roll om jag får lägga några timmar extra på att ta hand om dem.

Att få ordning bland alla papper är något som känns riktigt viktigt eftersom mitt ADHD huvud har vissa svårigheter med saker som inte ligger på exakt samma plats hela tiden, det blir kaos då. Garantier, värdebevis och liknande måste organiseras.

Det som jag ser fram emot nu är morgondagen, då bär det av till Ikea.

Vi har en stor och fin bokhylla som köptes ifrån Ikea för några år sedan, börjar bli väldigt trött på den då den är helsvart.

 

Semester

Imorgon kommer dessa snygga luckor att införskaffas.

Det kommer att bli en stor skillnad med denna färgklick i vardagsrummet, just orange är en utav mina favoritfärger. Det blev inte heller speciellt mycket sorg när prislappen inte ligger på mer än 125:-  stycket.

Det känns verkligen riktigt bra. Semestern börjar bra med riktigt bra väder, känner mig i riktigt bra form och har en stor motivation till det mesta just nu.

Eftersom första veckan kommer att innebära massa svettiga och ömmande muskler ser jag fram emot vecka 2 och 3 där enbart avkoppling finns på schemat. Djurparken i Borås har jag inte besökt på jag vet inte hur länge, en pappa dotter dag kommer att bli helt fantastiskt.

Givetvis är ”Tre toppar” i Varberg inplanerat, det är lite av en tradition även fast det inte är något speciellt.

Känns helt fantastiskt att sitta här med balkongdörren öppen och höra svalorna utanför. Kommer att bli bra, riktigt bra.