Tourettebloggen i Borås tidning

För ett par veckor sedan fick jag ett samtal ifrån Borås Tidning, de undrade om det var jag som skrev på Tourettebloggen.

Givetvis var mitt svar ja, eftersom detta är min blogg. Sonja som hon hette undrade om en intervju skulle gå för sig till en del i tidningen som heter ”I fokus” .

Svarade ja direkt och bokade en tid för intervju.

Nervig som jag är blev det givetvis ont i magen i flera dagar, värre halsbränna än någonsin och en helt ny form utav stress byggdes upp inom mig.

Det som var lite jobbigt var förutom att sitta med två främlingar är detta med att jag likt många andra blir helt tom i huvudet och glömmer bort 2/3 utav det jag vill säga.

Hur länge har du skrivit på Tourettebloggen

Det var en utav frågorna jag fick, ”ehhhm, kvart över” var ungefär det svaret som jag kunde kläcka ur mig.

Sen att försöka förklara hur saker och ting fungerar och även att trycka ”on” på ”visa inte att du är livrädd för dessa två personer, speciellt hon med kameran” knappen.

TourettebloggenDetta var en rolig upplevelse, känner mig hedrad att någon faktiskt läser det jag skriver. Speciellt när det handlar om någon på en tidning som tycker att det jag skriver är intressant.

Tourettebloggen är min ventil, här skriver jag av mig och delar mitt liv och åsikter helt öppet utan att linda in det.

Jag varken förskönar eller söker sympati – För jag vet att det finns otroligt många andra som har det många gånger värre än mig.

Att få läsa om sig själv i en tidning var riktigt häftigt, det var dock lite jobbigt att behöva se en bild på sina fula nuna i en tidning.

Jag är tacksam för att jag fick förfrågan och hoppas att det som står i tidningen är något som någon tycker är intressant.