Våga – Ska jag ta steget?

Som förälder vill man gärna göra något speciellt för sitt barn, det är ju en självklarhet. Hur långt ska man våga gå då?

Jag är en person som är lite halvrädd för hästar och att våga sätta sig på en hästrygg och skutta iväg är något som inte någon skulle kunna få mig att göra, eller?

Fördelen är att jag är en stor och tung person vilket gör att jag inte får frågan speciellt ofta.

Det vore dock roligt om man skulle våga göra något extra, lite speciellt för Julia.

En mycket god vän till oss har en bunt hästar och nu i slutet av veckan är tanken att vi ska åka dit, min lilla tjej vill gärna rida igen (var  mer än ett år sedan) – Hur skulle det se ut om jag satt på en hästrygg?

Det skulle vara en syn som inte många har sett vill jag lova.

Våga för ditt barn

Att trotsa sina rädslor är något som vi med social fobi gör dagligen, eftersom jag sitter här idag har det uppenbarligen gått bra hittills och då kanske man ska våga ta steget och göra något annat som skrämmer mig, för Julias skull.

Hon har sommarlov och jag semester, det vore väl något att göra tillsammans?

Våga polle?Hästar är ju hur man än vrider och vänder på det fina djur.

Sen att jag är en hundmänniska kanske inte har någon betydelse för det skulle ju behövas en relativt stor hund för att hålla uppe mig, ehhhm

Fast det är klart, jag kommer inte att fråga någon om det finns en möjlighet (jag är inte skapt för sådant) – Nöjer mig med tanken, för visst är det tanken

som räknas?

Eller ska man våga? Snacka om att känna sig lite kluven. Det kanske räcker med att jag ska ta mig till djurparken?