Varberg är härligt.

[wp_float type=”float” location=”top” align=”left” center=”false” offsetlocation=”” offsetalign=”” speed=”” width=”” ]

[/wp_float]

 

Igår tog vi en tur till Varberg, en vän har en stuga där och min lilla familj blev inbjuden.

Tre toppar var ändå medräknat i planeringen och därför kunde vi lika gärna hälsa på hos vännen i stugan.

Årets ”Lejet special” var godare än jag hade hoppats, kan nog bero på att vädret var på bra humör och att min dotter har blivit stor nu vilket gör att hela upplevelsen blir mäktigare.

Att ha med vår hund till Varberg, till det fina badplatserna var något vi oroade oss lite för. Hundar behöver ju speciella platser att bada på, tur hade vi med detta då vår vän bor 300 meter ifrån havet.

Bada i VarbergJag gillar att ha med henne, är riktigt stolt då hon inte bryr sig om andra hundar det minsta. De kan skälla och bråka hur mycket som helst utan att hon bryr sig.

Då känns det bra i magen vill jag lova.

När vi hade ätit glass åkte vi tillbaka till stugan och satt där några timmar och pratade, givetvis kom artikeln i tidningen upp och jag fick höra mycket gott om den. Det känns otroligt bra att få denna respons som jag fått.

Hittills har jag inte hört något negativt, men det kommer nog. Brukar alltid slinka in en suring lite här och var som du säkert vet.

Semester och vila – Varberg och Borås

Det spelar ingen roll om man är i Varberg eller Borås, för semester är gött i vilket fall. Att få göra det som vi känner för och även kunna lägga några extra timmar på sömn är ofattbart skönt.

Denna sommar är otroligt vacker och jag känner mig verkligen i form psykiskt, något som jag inte gjort på länge.

Kan Varberg vara bidragande eller kan jag helt enkelt ha en bra period?

Spelar ingen roll, jag absorberar och njuter – Det är ju precis som en semester ska vara.