Bröllop och värmeslag

Jag har hört talas om bröllop och jäkelskap, men bröllop och värmeslag fick jag uppleva själv under gårdagen.

30 grader och åska på gång, det var ingen höjdare vill jag lova. Men det gick bra, kunde dock inte ta av mig kavajen senare på eftermiddagen när alla andra gjorde det.

Hade inte förväntat mig det ändå, det går helt enkelt inte. Precis som med min Adidasjacka eller min skinnjacka. Det går inte att ta av dem.

Bröllop och illamående

Först och främst måste jag bjuda på en bild, inget fotomodell material utav mig det är jag medveten om.

Bröllop och värmeslagJag tror att det är mera lämpligt att mina händer håller en kamera än att mitt nylle fastnar på bilden.

Eftersom det var bröllop valde jag kavaj, det är lämpligt. Valde bort standardbyxorna och slipsen, tyckte att jeans med lite lufthål var mera passande. Det såg helt ok ut för att vara jag.

Det var kämpligt på flera plan, förutom att värmen var lite för hög kände jag även av en hel del oro inom mig. Under vigseln höll jag på att kräkas flera gånger och skämtade en del med en vän som satt jämte, det blir lättare om man fokuserar på något annat.

Själva festen var relativt stor, 118 personer plus en del personal som höll igång med servering och liknande. Det var en pärs.

Jag uppfattades nog inte som otrevlig då jag faktiskt hälsade på personen som satt jämte mig och bad en annan om en flaska som satt snett emot mig. Det kändes lite som att jag faktiskt kunde smälta in relativt bra förutom att jag var ensam med frisyren.

Å andra sidan var 25% metallare vilket innebär massa folk med långt hår och skägg, det var mysigt.

Trots illamående och värmebölja är jag nöjd med gårdagen. Kände bortåt 21 att det inte gick mer och då avlägsnade jag mig långsamt och försiktigt ifrån festen och gick vilse i 45 min när jag försökte hitta bilen som fanns 5 minuter ifrån festlokalen.

Lokalsinnet är inte min bästa vän, speciellt när det handlar om främmande ort. Jag hittade bilen och lyckades ta mig hem, för att mötas av en natt utan sömn. Lite för mycket intryck.

Tack Emil och Linnéa för en fantastisk dag, känner mig hedrad och glad över att ni ville ha med mig på eran dag.