Formulera och fokusera – Det fungerar inte

Jag är inne i en konstig fas, det fungerar inte när det handlar om att formulera mig.

Det strular även en hel del med fokus för tillfället. Efter att ha tränat på att försöka hålla fokus ett bra tag trodde jag att det skulle bli bättre, men det verkar snarare bli tvärtom.

Att inte hänga med i en konversation med henne, eller vem som helst egentligen är riktigt pinsamt. Får göra som jag alltid har gjort, låtsas att det går in det som de säger.

Otroligt frustrerande att inte hänga med

Det enda som egentligen får mig att slappna av och kunna fokusera just nu är när jag sitter i bilen och lyssnar på hög metal. Det är avslappnande och fungerar riktigt bra för mig, nackdelen är ju då att det inte spelar någon större roll om någon pratar med mig eftersom jag ändå inte skulle höra dem.

Jag blir otroligt frustrerad av detta.

Funderar fram och tillbaka på vad detta kan bero på. Har jag gjort någon förändring det senaste?

I några veckor har jag dragit ner på mitt sockerintag, väldigt mycket. Försöker att undvika detta i den mån jag kan.

Det betyder att jag inte äter kakor, godis och liknande på veckodagar.

Mitt sötsug är som bortblåst och maten jag äter har även den förändrats. Nu äter jag mestadels hemlagat, har väl blivit något halvfabrikat när tiden inte har funnits till.

Jag blir väldigt frustrerad och ledsen över att mitt fokus blir sämre när jag äter bättre. Eftersom jag inte äter mycket fisk kör jag med omega 3 tillskott, självklart är det bättre att äta fisk ofta men det fungerar inte för mig.

Formulera och fokusera – Det fungerar inte

Att inte kunna formulera sig och kunna fokusera vid samtal är något som är väldigt jobbigt, tänk dig själv att behöva säga ”vad sa du” fem gånger under ett samtal där innehållet personen säger till dig inte är mer än 7 ord.

Det har nästan tagit mig 30 minuter att skriva detta inlägg, vanligtvis skriver jag ihop ett inlägg på 5-10 minuter. Suck säger jag bara.

Problem med att formulera är inte något som brukar vara ett problem hos mig.