Nervös – Hur kommer det att gå?

Nervös börjar jag bli, imorgon är den stora dagen för en god vän.

Att vara en nervös och stressad person i kombination med social fobi, adhd, tourettes syndrom och som ett litet körsbär på toppen även OCD. Det brukar kunna bidraga till en mera upp varvad och orolig Samuel än vanligtvis.

Nervös – Tack och lov är det normalt

Att intala sig själv detta är något som jag försöker göra ofta.

  • Nervös kan alla bli.
  • Stressad kan alla bli.

Det är viktigt att inse detta. Något annat som är viktigt är att inse sina egna begränsningar och inte försöker göra för mycket, det brukar kunna bli väldigt jobbigt.

Att inte glömma den lilla detaljen att man måste försöka pressa sig själv är viktigt. Om man aldrig försöker ta sig förbi det som stressar dig, gör dig nervös eller ger ångest. Då kommer problemen heller aldrig att försvinna.

Men viktigt är som sagt att inse sina egna begränsningar.

Imorgon hamnar fokus på Emil och Linnéa

Jag brukar alltid hitta något att lägga mitt fokus på för att lättare kunna hantera situationer som är jobbiga. Imorgon kommer det nog att bli lättare än många andra gånger då allt fokus faktiskt kommer att hamna på brudparet, vilket gör att jag känner mig lite mindre nervös.

Känner mig hedrad, tacksam och glad att jag kommer få vara med och dela denna dagen med två fantastiska personer som ligger mig väldigt varmt om hjärtat.

Något som aldrig tidigare har hänt är att mina kläder redan ligger framme, nästan alla. Det brukar vara tvärtom, ofta brukar enbart strumporna vara framme vilket brukar bidra till ett totalt kaos med otrolig stress då jag alltid lyckas missa vart något ligger.

Nu måste jag sova, försöka fokusera på en god natt och sedan en härlig dag.