Stressklubben – såhär undviker du fällorna

Stressklubben

En läsare tipsade mig om en intressant sida, stressklubben. Kände att jag var tvungen att kolla in den lite extra eftersom jag är en mycket stressad person överlag.

Sagt och gjort, registrerade mig på stressklubben och gjorde ett test.

Testet jag gjorde visade att jag hade hög stressfaktor, detta hade jag räknat med. Vad som överraskade mig är att du får en del frågor där du ska välja alternativ som passar dig, det gäller kärleksliv, familjeliv och vidare.

När detta är gjort får du alternativen om du vill genomgå förändring, om du själv vill såklart.

Stressklubben

Stress kan vara farligt – Stressklubben kanske kan hjälpa

Stress är något som de allra flesta upplever någon gång ibland, för andra finns stressen där hela tiden. Det går inte att koppla ifrån.

Jag har testat alla möjliga metoder under åren där vissa har fungerat medans andra har visat sig vara helt värdelösa för min egen del. Något som verkligen har fungerat för mig är mitt kedjetäcke, 8,2 kg kedjor. Känns helt fantastiskt på natten, dock lite lurigt innan man vande sig.

Eftersom jag inte har gått in djupare på stressklubben väljer jag att inte säga något mer ingående om det eftersom  det bara skulle bli spekulationer.

Tips gärna om dina metoder

Jag har flera gånger fått tips om yoga och spikmattor, detta har jag aldrig testat och vet ingenting om dem. Berätta gärna om du själv använder något utav dessa metoder för att varva ner. Annars söker jag alltid nya tips för att bli kvitt det hemska som kallas stress.

Har du någon erfarenhet av stressklubben?

Dela gärna med dig av dina erfarenheter, är detta något som fungerar bra eller är det enbart skrämsel som den sysslar med och verkningslösa tips?

Kolla in stressklubben här och registrera dig helt gratis. För att underlätta kan du registrera med ditt Facebook konto (om du har ett vill säga).