Göteborg – Felkörningarnas paradis

Jag gjorde det igen, fast denna gången i Göteborg som numera går under namnet ”felkörningarnas paradis”. Jag fick äran att köra mina föräldrar till Göteborg idag, de kände att en tur till Mallorca skulle vara passande just nu när alla andra har börjat jobba igen.

Känner att min tur till Göteborg var mer än nog, för tro det eller ej. Jag körde fel när det var hemgång, och ja det fanns en GPS i bilen.

Om jag ska vara ärlig hade en tur till solen inte suttit helt fel, fast vädret här är bra nu. Miljöombyte är ju aldrig fel.

Göteborg - Felkörningarnas paradis

Göteborg = stress och oro i flera dagar

Den stressen som byggs upp inom mig innan en tur är stor. Göteborg är ingenting speciellt egentligen, en stor vacker stad och inget mer.

Det enda jag skulle göra förutom att köra dit dem var att gå ut ifrån bilen, hänga med in på en fika och sedan vinka av dem innan färden hemåt började.

Ändå stressade jag halvt ihjäl mig. Nu ett par timmar efteråt har jag ont i magen och kommer troligtvis drömma och Ryanair och hemska vägar med en massa blinkande ljus och otroligt mycket stressade bilar (såg bara bilar, inte personerna som körde).

Vilse i min egen trädgård

Jag känner mig som Bertil, du vet han som inte är speciellt bra på det han borde vara bra på.

Titel, vilse i min egen trädgård. Hade jag ägt ett hus hade jag utan tvekan gått vilse där.

Ok, det är nog lättare att köra vilse i Göteborg eller gå vilse i (pinsam tystnad) Alingsås.

Detta är en dag som har sugit musten ur mig, är helt färdig och funderar på att lägga mig tidigt, det lär nog inte ske. Men jag funderar på det iallafall.

Eller något som vore bättre är väl att kolla kartor över Göteborg, då kanske det går bättre när jag ska hämta mina föräldrar om 11 dagar.