Mina läten ökar och spänningarna lättar

”Du låter mer och mer som ****” fick jag höra för ett par dagar sedan, mina läten har alltså ökat. Det vet jag om och har märkt av det rätt tydligt, har dock inte stört mig på det eftersom vetskapen om lättnaden som kommer efter en ”release” är för go för att missa.

Med läten menar jag bland annat fnysningar, harklingar och även mitt fina grodläte. Det sistnämnda är lite jobbigt ibland eftersom jag måste kväka antingen en melodi eller 4 x 2 (ibland 3 x 2 om Mynklo är på bra humör) innan jag kan svara personen som ringer.

Det kan vara frustrerande om någon är i min närhet när telefonen ringer, ofta brukar jag gå iväg till ett annat rum om någon ringer. Det kanske verkar suspekt, lite som att jag har massvis med hemliga samtal på jobbet, men det är inte lika allvarligt som det låter.

Det är mera för min egen skull, det blir mindre pinsamt då. Tänk dig själv, du sitter mitt emot mig i lunchrummet, telefonen ringer. Jag svarar, med putande läppar, hopklämda ögon och lite kväkande innan jag stammar fram ”ehh heejje, ehh”.

Groda, läten. Ja sån är jag.Men det är klart, de flesta som känner mig vet ju om att det brukar hända/låta lite konstigt när jag är med. Sen är det ju även tur att jag kväker och inte gal. Det skulle nämligen göra det hela lite mera komplicerat.

 Intressanta läten hos andra

Eftersom jag är som jag är brukar det ibland hända att en analys eller två (läs 100) utav omgivningen sker, det är ofta bara för att se ifall andra gör som moi.

Problematiken kommer ganska snabbt eftersom jag har svårt att hålla fokus, ofta (läs hela tiden) försvinner mitt fokus efter att någon har sagt god morgon till mig för att sedan infinna sig lagom till lunch där hjärnan går ner i sparlåga, alltså stänger av och öppnar käften och låter den gå på högvarv.

Mina arbetskamrater är nog tacksamma för att vi enbart har 30 minuters lunch, fast de brukar vara ganska bra på att bräka på de med.

Det är inte bara jag, det finns en person till som ger ifrån sig väldigt intressanta ljud, har analyserat denna individ relativt länge och blir otroligt glad över att ha hittat en like. Det känns alltid bättre om man är två i det stora blå.