Mycket – Nu har jag gjort det igen

Mycket händer hela tiden, många järn i elden blir det. Vad är det egentligen jag håller på med?

Det frågar jag mig själv flera gånger per dag, och natt med för den delen.

Att köra standard 8 timmar per dag fungerar inte, det har jag konstaterat sedan länge och förändring lär det inte bli heller. Mycket och jag = bra, på något sätt.

Mycket vill jag berätta – Men det går inte i nuläget

Det finns ofantligt mycket jag vill berätta, om vad som händer men det går inte eftersom en hel del utav projekten ligger i känsliga stadier.

Vad jag däremot kan berätta är att Tourettebloggen.se 3.0 kommer snart.

Varför ändra redan? När Tourettebloggen.se 2.0 lanserades fick jag en hel del positiv respons, dock har det visat sig att mina planer inte går att genomföra med den nuvarande designen (vilket jag först trodde) – Den nya ”modellen” är i princip redan klar och kommer att aktiveras när rätt tid är inne, vilket förhoppningsvis är snart.

Det finns mycket som många inte vet om

En stor nackdel med nuvarande design är att många inte vet att detta är mer än en blogg. Det finns mycket lättförklarad information om funktionsnedsättningar och även hjälpmedel och liknande.

Att få ut denna information till andra är mitt mål, just därför känns det lite jobbigt att många missar det.

Jag kommer att förklara lite mera ingående snart om vad jag menar med ”mycket” – Önskar verkligen att det skulle gå att göra just nu, men det går inte. Som jag skrev för ett litet tag sedan, jag har inte tappat lusten när det gäller att blogga. Jag älskar att skriva av mig och dela mina erfarenheter med andra och när det lugnar ner sig lite kommer jag att kunna skriva mera igen.

Det värsta vore om jag enbart skulle skriva vad jag åt till frukost och vilken deo som finns i mina armhålor. Att skriva sådant finns det tillräckligt många som gör och jag tror helt ärligt inte att någon är det minsta intresserade av att jag använder ”bull dog”.