Ny vecka, nya tag

Nu är det söndagskväll, snart dags att ladda batterierna inför den nya arbetsveckan. En ny vecka = ny start för mig.

Har haft en svacka som jag troligtvis börjar komma ur lite nu, det känns som det. Försöker ta det en vecka i taget, inte gå all in som jag brukar.

Att ha en svacka, vecka efter vecka är ingen höjdare som du säkert vet. Fördelen är att det inte sitter i för evigt. Sakta men säkert försvinner den, om man försöker göra någonting åt själva anledningen till att man hamnade där.

Depressioner, höstmodell eller inte är skit

Man kan bli utmattad på flera olika sätt, den varianten som inte hjälper med att vila en dag extra är när du är slutkörd i psyket.

Det tar inte en vecka att komma ifrån de problemen, i väldigt många fall får man leva med dem hela livet. Men om man har de rätta verktygen, då blir själva hanteringen mycket enklare men ändå inte enkel.

Jag håller på och filar på en sak som jag kommer skriva om ett litet tag. Måste ladda mina batterier ett litet tag till, detta kommer nämligen bli tufft.

Ny vecka – nya tag

Som sagt, imorgon är det en ny vecka och då kör jag på igen och hoppas att det kommer fungera bättre för mig. Rutinerna börjar falla på plats och det underlättar väldigt mycket för en vanemänniska.

Jag har inte tappat gnistan, är inne i en svacka bara.