Vill du vara med på film? Passalen behöver dig

Jag blev kontaktad utav Andrew på Passalen gällande ett projekt som de håller på med.

Titeln säger allt egentligen: ”Vill du vara med på film? Vi behöver din historia för att ta livet av fördomar!”.

Om du brukar läsa min blogg vet du att jag brinner för detta med fördomar, inte att leva med dem utan att försöka utrota dem.

Finns det någon möjlighet att minska på just detta är jag helt klart med och gör allt jag kan för att försöka få i alla fall en person att lära sig något nytt.

Vill du vara med på film? Vi behöver din historia för att ta livet av fördomar!

Har du någon gång blivit bemött på ett sätt som inte blivit riktigt som du eller den du träffade hade tänkt sig? Kanske en okänd välgörare “hjälpt” dig upp för en backa du inte skulle upp för, eller plötsligt pratar högre med dig när de märker din funktionsnedsättning.
För de allra flesta är svaret ja och du och din historia kan vara du den vi söker!

Arvsfondsprojektet Ett Värdskap För Alla tillsammans med Göteborg & Co. gör under hösten en kortare utbildnings och informationsfilm om bemötande av funktionsnedsatta. Vi söker nu 5-7 personer mellan 15- 35 år som vill berätta sin historia och på så sätt göra Göteborg till en öppnare evenemangsstad. Inspelningen sker i november så skicka din historia redan nu till Andrew@passalen.se

Läs mer på passalen.se/Evfa

passalen

Vad är Passalen?

För dig som inte vet vad Passalen är kan du läsa en kort beskrivning nedan.

Passalen är en ideell förening som arbetar för att skapa en rolig och meningsfull fritid för alla och särskilt för barn och unga med funktionsnedsättning. Barnkonventionens mål om att alla barn ska ha tillgång till ett rikt utbud av lek, fritid och kultur är utgånspunkten för allt Passalen gör.

Jag är för blyg

Jag har alltid velat vara involverad i projekt som har med detta att göra, tyvärr finns det lite för mycket social fobi och ett stort stänk utav vad som kallas blyg inom mig vilket förhindrar detta.