Förändringar – Nu händer det grejer

Nu är det förändringar på gång. Jag håller äntligen på och leder över min besvikelse med Tourettebloggen.se 2.0 in i det nya steget som jag fyndigt nog väljer att kalla 3.0.

Denna nya version innehåller en hel del förbättringar och möjligheten för mig att kunna nå ut och förenkla en hel del för dig som läser mina ord.

Förändringar är på gång

Givetvis handlar ju detta om ett par dagars fixande, att bara byta utseende rakt av och få till alla funktioner på en och samma gång hade ju varit drömmen, men det lär inte hända.

Vad är på gång?

  • Smidigare meny
  • Mera lättåtkomliga delar
  • Mera anpassad reklam
  • Integration med andra sidor

Detta är en liten del utav förändringarna som är på gång. Som du ser är utseendet helt annorlunda nu än tidigare och mycket snart är sidan fullkomlig, eller ja bättre blir den iallafall.

Jag är väldigt trött på att det hela tiden strular för mig, vill inget annat än att det ska fungera och flyta på. Det är inte enkelt, finns mängder utav sidor som måste korrigeras och anpassas för att det ska bli enkelt och smidigt att läsa dem.

Hoppas att du har tålamod med ett par dagar till utav stiltje, för snart smäller det. Då är det nya tag, motivationen har anlänt.