Inspirerande – Otrolig styrka

Att se någon göra det omöjliga, är något som är inspirerande.

För ett par dagar sedan släppte mina hjältar Stryper sitt nya album ”No more hell to pay” – Per automatik sitter jag och söker på youtube efter liveklipp och liknande då denna skivan är helt fantastisk.

Nu för en stund sedan såg jag en video som var väldigt inspirerande, en ”playalong”.

Inspirerande utan händer

Michael Rose förlorade sina händer, många skulle tappa gnistan totalt efter något sådant. Michael är väldigt inspirerande eftersom han gör någonting som i mångas ögon är helt otänkbart, han spelar gitarr.

Det finns egentligen inte mycket jag kan säga som skulle kunna förklara bättre än denna video.

Låten som spelas är ”Revelation” med just Stryper.

Ingenting är omöjligt – Vissa saker är bara lite krångligare

Michael Rose visar gång på gång att livet inte är slut ”bara för att” du har någonting som skiljer dig ifrån mängden. I detta fall saknar han sina händer men kompenserar detta med känsla.

271 videoklipp har han på sin kanal, helt otroligt.

Det är inspirerande att se någon kämpa, det ger mig mycket motivation till att gå emot det som känns jobbigt inom mig.

ADHD, Tourettes syndrom, tvångssyndrom, depressioner osv. Det är vad som krånglar till saker och ting för mig. De dagar då jag känner att det är hopplöst och kört, då behöver jag en liten motivationskick som denna videon med Michael Rose eller denna bild på en fantastiskt söt liten tjej.

Inspirerande

Det som jag anser är viktigt är anpassning, om du istället för att ge dig på det som kan ses som omöjligt för dig. Gör din egna variant utav uppgiften, jag kan nästan lova dig att du kommer hitta en egen väg som gör att du klarar av det du trodde var omöjligt.

Man behöver ju inte göra likadant som alla andra, resultat kan uppnås ändå.

Jag söker alltid efter inspiration och vissa dagar har man turen att hitta det som är extra inspirerande. Idag var en sådan dag.